0

چگونه با زردچوبه و دانه‌ی چیا به ‌سرعت وزن کم کنیم – ۵ کیلوگرم – پودینگ طلایی شیر و چیا – شیر-زردچوبه

چگونه با زردچوبه و دانه‌ی چیا به ‌سرعت وزن کم کنیم – ۵ کیلوگرم – پودینگ طلایی شیر

امروز نوشیدنی‌ای جادویی به شما معرفی می‌کنم که به کاهش سریع وزن کمک می‌کند. این نوشیدنی نه‌تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه پوستتان را درخشان و ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند؛ و شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد؛ درنتیجه، باعث می‌شود از مصرف میان‌وعده و پرخوری خودداری کنید.

دانة چیا یکی از سالم‌ترین غذاهاست. آیا می‌دانستید که چیا کلسیم بیشتری از شیر دارد و 7 برابر بیشتر از پرتقال ویتامین C، 3 برابر بیشتر از اسفناج، دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و 8 برابر بیشتر از ماهی قزل‌آلا اُمگا-3 دارد؟

برخی مزایای دیگر دانه چیا این است که به شما انرژی و بنیه می‌دهد و از این رو نوشیدنی‌ای عالی برای قبل و بعد از تمرینات ورزشی است؛ میزان قند خون را تنظیم می‌کند؛ روده بزرگ را پاک‌سازی می‌کند؛ با از بین بردن سموم، بدن را سم‌زدایی می‌کند؛ التهاب را کاهش می‌دهد؛ خواب خوب را تقویت می‌کند؛ از سرطان جلوگیری می‌کند؛ دردهای آرتروزی را از بین می‌برد؛ و موجب سلامتی پوست، مو و ناخن‌ها می‌شود. دانه چیا را می‌توان به‌صورت خام استفاده کرد؛ روی غذا پاشید، یا به نوشیدنی‌ها و اسموتی‌ها افزود.

حالا ]ببینیم[، چرا مصرف دانة چیا مفید است؟ دانة چیا منبعی عالی از آنتی‌اکسیدان‌هاست؛ به عملکرد مغز و حافظه کمک می‌کند؛ حاوی مقدار زیادی اُمگا-3 و اُمگا-6 است که برای سلامتی قلب ضروری‌اند؛ انسولین خون را تنظیم و روده بزرگ را پاک‌سازی می‌کند. اسیدهای چرب ضروری باعث افزایش متابولیسم می‌شوند؛ بنابراین، دانة چیا در کاهش وزن هم نقش مهمی دارد.

زردچوبه یکی از ادویه‌هایی است که روزانه خیلی از آن استفاده می‌کنم و سال‌ها است تأثیر مثبت آن را بر سلامتی خودم می‌بینم.

در طب سنتی چینی، از زردچوبه برای بهبود گوارش، بهبود عملکرد کبد، التیام دردهای آرتروز و تنظیم چرخة قاعدگی استفاده می‌شود. رنگ زرد طلایی زردچوبه به دلیل وجود مادة فعالی به نام کورکومین است. کورکومین سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خواص ضد التهابی فراوانی است.

کورکومین مادة فعال موجود در زردچوبه است. با این حال مشکل بزرگ زردچوبه این است که کورکومین به‌راحتی جذب بدن نمی‌شود و این میزان پایین جذب باعث می‌شود از مزایای سلامتی این ادویة دارویی بهره‌مند نشوید؛ و به همین دلیل باید این طرز تهیه را که آموزش می‌دهم عیناً اجرا کنید تا از تمام مزایای این نوشیدنی استفاده کنید.

حالا برویم سراغ نوشیدنی. من اسم این نوشیدنی را «پودینگ زردچوبه‌ای چیا و شیر» یا «پودینگ طلایی چیا و شیر» گذاشتم. اول شیر را گرم کنید و داخل یک لیوان یا فنجان بریزید. حالا پودر زردچوبه، پودر دارچین تازة آسیاب‌شده و پودر زنجبیل خشک را به شیر داغ اضافه کنید.

این زنجبیلِ خشک‌شده است؛ یک تکة کوچک از آن را آسیاب کردم تا حسابی پودر شود. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری هل خُردشده، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل، 2 تا 3 قطره کرة آب‌کرده خانگی، که به روغن صاف هم معروف است، اضافه می‌کنیم. حالا با قاشق تمام این‌ها را مخلوط کنید. برای این‌که خوب مخلوط شوند، مواد را از فاصلة کم داخل یک فنجان دیگر می‌ریزیم و بعد به فنجان قبلی برمی‌گردانم. این کار را 2 تا 3 بار تکرار می‌کنم؛ یا می‌توانید‌ همه را به‌راحتی در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

وقتی همة مواد خوب با هم مخلوط شد، دانة چیا را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید. اگر خوب هم نزنید دانه‌ها ممکن است به هم بچسبند و توده تشکیل شود؛ بنابراین باید مخلوط را خیلی خوب هم بزنید. سپس، 20 تا ۲5 دقیقه صبر کنید تا دانه‌های چیا پف کنند.

تقریباْ نیم ساعت گذشته است. حالا به پودینگ سر می‌زنیم. می‌بینید که دانه‌های چیا پف کرده‌ و لعاب انداخته‌اند. می‌توانید یک قاشق غذاخوری هم عسل بریزید و هم بزنید تا شیرین شود.

این شیر طلایی‌رنگ را در وعدة صبحانه میل و فعالیت روزانة خود را با صبحانه‌ای سالم شروع کنید. این غذا علاوه بر داشتن تمام مزایای زردچوبه و دانة چیا، باعث می‌شود تا وعدة غذایی بعدی سیر بمانید.

اگر این نوشیدنی را دوست داشتید لطفاً لایک کنید.

این نوشیدنی را درست کنید و بگویید چطور از آب در آمد. ممنون که تماشا کردید و تا دیدار بعدی مراقب خودتان باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید